Az NFL-sztár bemutatkozhat a focipályán

Vágólapra másolva!
2011.03.26. 13:31
Március 28-án elérkezik Chad Ochocinco nagy napja: a Cincinnati Bengals elkapója bemutatkozhat a profi futball-ligában szereplő Kansas City tartalékcsapatában.
EZT TUDJA OCHOCINCO EREDETI KÖZEGÉBEN
EZT TUDJA OCHOCINCO EREDETI KÖZEGÉBEN

A Sporting KC edzője, a magyar származású Peter Vermes (aki annak idején megfordult győri Rába ETO csapatában is) rendkívül elégedett az amerikai foci sztárjával. Mint azt egy interjúban elmondta: Ochocinco a klubnál töltött két hét alatt is látványosan fejlődött, és hasznára lehet a gárdának.

Ennél is nagyobb meglepetést keltett Vermes, amikor a saját sportágában gyakran csak bajkeverőként emlegetett Ochocinco munkamorálját, valamint pályán és pályán kívül mutatott viselkedését méltatta.

„Fantasztikus látni rajta az elszántságot és az alázatot. Minden edzésen odateszi magát, látszik rajta, hogy mindig a lehető legjobbat akarja nyújtani. Egészen remek figura, aki nagyszerű hangulatot teremt az öltözőben is. Amikor megtudta, hogy játszhat hétfőn a tartalékok között, szemmel láthatóan nagyon boldog volt."

Az NFL kollektív szerződése március 11-én lejárt, ennek hiányában pedig minden játékos munkanélküli lett, és ez egészen addig így is marad, amíg a tulajdonosok és a játékosokat képviselő szakszervezet meg nem állapodik egymással. Addig pedig mindenki úgy boldogul, ahogy akar, például előveheti a régebben tanultakat: Ochocinco 4 éves korától focistának készült, és csak a középiskolában kötelezte el magát végleg az amerikai foci mellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik