Az NBA-játékos konyhájában csilingel a bankjegykiadó-automata - fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.04. 10:01
null
DeShawn Stevenson szívesen segít, de nem szeret rosszul járni (Fotó: Instagram)
Tranzakciós díj, extraprofit, bankárkosárlabda: ez mind helytálló DeShawn Stevenson esetében, aki nem dísznek tartja a gépet.

 

Az Atlanta Hawks bedobója nem fogja magát azzal fárasztani, hogy – tegyük föl – éjnek évadján bankautomatát keressen a lakása közelében, majd – ugyancsak tegyük föl – randán káromkodjon, ha az nincs rendesen feltöltve.

Stevenson a kellemetlenségeket elkerülendő rendhagyó megoldást választott: saját lakása konyhájába telepített egy bankautomatát 3500 dollárért. Amit egy évben négy-hat alkalommal tölt föl, esetenként 20 ezer dollárral. Az évente kb. 2.5 millió dollárt kereső játékos nagyvonalú üzemeltetője a masinának: a haverok is vehetnek ki belőle pénzt, ha megszorulnának, amikor éppen nála vannak (el tudunk képzelni, példának okáért, egy pókerparit), de annak bizony ára van: 4.5 dollár (kb. 1000 ft) tranzakciónként – és persze a kivett összeget is vissza kell adniuk idővel Mr. Stevensonnak.

„Az MTV-n láttam egy műsort, ahol bemutatták Rob Dyrdek (profi gördeszkás, színész, valóság show szereplő – a szerk.) házát, ott láttam, hogy be van nála állítva egy automata. Rögtön éreztem, hogy ez egy briliáns ötlet, és nekem is ezt kell tennem. Szeretek abnormális dolgokat csinálni, ez pedig pont egy ilyen" – idézi a TMZ bulvároldal a kosarast.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik