Az érző szívű ördögfajzat: Balotelli megígérte mamájának, hogy megnyerik az Eb-t

Vágólapra másolva!
2012.06.29. 10:34
null
Ez az én fiam! (Fotó: mirror.co.uk)
Címkék
Mario Balotelli nem kis meglepetést okozva, a német–olasz elődöntő első félidejében negyedóra alatt – két góljának köszönhetően – a padlóba döngölte a német válogatottat, akik onnan nem is álltak fel többé. A második gólját az Eb legfélelmetesebb gólörömével ünneplő csatár az elődöntő lefújását követően szentimentálisabb üzemmódba kapcsolt: kiszaladt a nézők között helyet foglaló édesanyjához, megölelte, majd megígérte neki, hogy Olaszország a döntőben legyőzi Spanyolországot is.

Silvia és Francesco Balotelli három éves korában fogadták örökbe a ghánai bevándorlók fiaként született Mariót, aki a mérkőzés után meghatódottan nyilatkozott:

„Melyik momentumot őrzöm majd magamban a mérkőzésről? Határozottan azt, mikor a lefújást követően kiszaladtam édesanyámhoz és azt mondtam neki: Ez a két gól a tiéd!"

(Fotó: dailymail.co.uk)
(Fotó: dailymail.co.uk)

„Nagyon régóta vártam már egy ehhez fogható pillanatra, főleg azért, mert boldoggá tudtam tenni az anyukámat. Ez életem legszebb napja, de remélem vasárnap még boldogabb leszek."

„A torna két legjobb csapata jutott a döntőbe. Hogy megtudjuk-e verni az spanyolokat? Vasárnap kiderül!"

Balotelli csapattársainak is köszönetet mondott a nagyszerű gólpasszokért, elmondása szerint ilyen kiszolgálással nem nehéz gólokat szerezni.

„Az első gól előtt Antonio nagyszerűen ívelt középre. Ha Cassanótól kapod a gólpasszt, könnyű dolgod van. Montolivo is kiváló labdát adott. Egy ilyen akciónál általában a hosszú sarkot veszem célba, de ezúttal a rövidet választottam."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik