Az Arsenal középpályása Nasri és Song padozásával trollkodott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.11. 19:01
null
Frimpong szabadidejében Nasrit és Songot heccelte (Fotó: Instagram)
A sportolók körében egyáltalán nem furcsa, ha a humorosság határait nem átlépve egymást heccelik a játékosok, versenyzők. Így tett most Emmanuel Frimpong, az Arsenal ghánai labdarúgója is, aki két korábbi csapattársát, a két éve a Manchester Cityhez szerződő Samir Nasrit és a tavaly a Barcelonát választó Alex Songot kezdte ki az interneten. A 21 esztendős válogatott futballista a FIFA-videojáték legújabb kiadásának borítóját szabta át egy kicsit, utalva arra, hogy Nasri és Song is kevés lehetőséghez jut jelenlegi kenyéradójánál. Innen a kreatív név: „FIFA 14 kispadverzió”. Az Arsenal középpályása azért önkritikát is gyakorolt, hisz az Instagramjára feltöltött képhez hozzátette, ő sem szerepel túl gyakran az Arsenalban mostanság.


Mint ismert, a 35-szörös francia válogatott Samir Nasri 2008 és 2011 között erősítette az Arsenalt, majd a Manchester Cityhez igazolt, ahol ebben az idényben eddig mindössze egyszer lépett pályára kezdőként.

Alex Song 2006-tól hat idényen át tartozott az Arsene Wenger irányította „ágyúsokhoz", majd tavaly nyáron Barcelonába szerződött. A kameruni válogatott középpályás a bajnokságban és a spanyol Szuperkupában is egy-egy alkalommal kapott lehetőséget.

Na, Frimpongot sem kell félteni a sorozatos meccsterheléstől. Kölcsönjátékaitól eltekintve az Arsenal felnőttcsapatában mindössze tizenhatszor játszott 2011 óta.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik