Arsavin nem rest beváltani a McDonald’s kedvezményes kuponjait

Vágólapra másolva!
2012.11.12. 17:20
null
Egyszer talán még Arsavinról is elneveznek egy szendvicset (Forrás: whoateallthepies.tv)
Címkék
Az Arsenal orosz támadója, Andrej Arsavin nem szégyelli, hogy imádja az amerikai gyorsétterem lánc kajáit, és, ha nem muszáj, nem fizeti ki a teljes árat értük.

Még a világ egyik legnagyobb klubjának legjobban fizetett játékosa számára sincs kolbászból a kerítés, és nem engedheti meg magának, hogy két kézzel szórja a verejtékes munkával megkeresett pénzt. Andrej Arsavin, az Arsenal orosz támadója heti 80 ezer fontot (kb. 28 millió Ft) keres, azaz évente 4 millió 160 ezer fontot (kb. 1,456 milliárd Ft) utal a számlájára az Arsenal. Ő azonban amondó: aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot erdemli!

Büszkén vallja, hogy imájda a McDonald's kajáit, egyszerűen rabul ejtette a sajt- és egy burgerek íze. És, ha már sokat jár a londoni otthona közelében lévő „Meki"-be, akkor nem bolond nem igénybe venni a kedvezményt.

„Nem akartunk hinni a szemünknek, amikor először láttuk itt Andrejt és a családját – idézi a Sun, az orosz spíler törzshelyének egyik alkalmazottját. – Idővel azonban törzsvásárló lett nálunk, és lelkesen gyűjti az 1,99 fontos (kb. 700 Ft) menü kuponokat, hogy majd beválthassa őket. A város bármelyik éttermében ebédelhetnének, de ő amondó, hogy szereti az ételeink ízét, ráadásul itt olcsón jóllakik az egész család."

Öngondoskodás, takarékoskodás, nyugdíjtervezés – Andrej egy igazi, tudatos 21. századi férfi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik