Alicia Keys énekli a himnuszt a Super Bowl előtt

Vágólapra másolva!
2013.01.19. 13:19
A tervek szerint az R&B koronázatlan királynője, Alicia Keys is emeli fényével – no és persze hangjával – a XLVII. Super Bowl színvonalát.

A tizennégyszeres Grammy-díjas énekesnő fogja elénekelni az NFL nagydöntője, a magyar idő szerint február 4-én, 00:30 órakor kezdődő Super Bowl előtt az Egyesült Államok himnuszát, adta közzé az NFL hivatalos oldala, az nfl.com. Keys idén már harmadszor tér vissza a Super Bowlra, ennyiszer egyetlen előadó sem énekelhetett a világ legnézettebb, csak a tengerentúlon több mint 100 millió néző által követett sporteseményén.

Alicia Keys énekelheti a himnuszt a Super Bowl előtt (Fotó: zimbio.com)
Alicia Keys énekelheti a himnuszt a Super Bowl előtt (Fotó: zimbio.com)

A New Orleans-i Mercedes Superdome-ban megrendezendő fináléban részt vevő két együttes még nem ismert, a Vince Lombardi-trófeáért megküzdő csapatok kiléte a hétvégi konferenciadöntők párosításainak (New England Patriots–Baltimore Ravens és Atlanta Falcons–San Fransisco 49ers) győzteseiből fog kikerülni.

Azt már korábban nyilvánosságra hozták, hogy a félidei szünet show-műsorát szintén egy R&B-csillagra, Beyoncé-ra bízták az NFL mindenható urai. Beyoncé korábban már himnuszt is énekelhetett a 2004-es (szülővárosában, Houstonban rendezett) Super Bowlon, az elmúlt években pedig olyan neves előadóknak adódott meg ez a nagyszerű lehetőség, mint Diana Ross, Whitney Houston, Mariah Carey, Cher és Niel Diamond.

Azok közül, akik látták, bizonyára sokan emlékeznek, hogy 2011-ben Christina Aguilera kissé kínosan belebakizott a himnusz egyik sorába, pontosabban kihagyott egyet, helyette az előzőt énekelte újra, de azt sem teljesen pontosan.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik