A teve a Ravens győzelmét jósolja a Super Bowlon

Vágólapra másolva!
2013.02.03. 11:02
null
Princess és John Bergman az állatkertben (forrás: philly.com)
Nyakunkon az idei Super Bowl. Ilyenkor az utóbbi idők hagyománya, hogy bizonyos ókori szokásokat felelevenítenek, igaz, kissé átalakított formában. A régi kultúrákban általános volt, hogy állatokkal jósoltak állam- és magánügyekben egyaránt. Akkoriban ez a vallás része volt, a modern időkben azonban ez már inkább mulattató érdekesség.

Amerikában, New Jerseyben él Princess, a 26 éves teve a Popcorn Park Állatkertben. A jósképességekkel megáldott állat a legutóbbi hét Super Bowl győztesei közül hatot eltalált. Tavaly megírtuk, hogy a New York Giants sikerére tett, és bejött neki. Milyen módszerrel jósol?

„Imádja a graham-kekszet. Leírtuk a 49ers és a Ravens nevét a tenyeremre, majd elfedtük keksszel, úgyhogy nem tudta elolvasni őket. Amelyiket először akarja megenni, az lesz a győztes. A rájátszásban egyszer már a San Franciscót választotta (az Atlanta ellen), de ma reggel meggondolta magát, és inkább a Ravens lett kedves neki. Szerintem az idősebb Harbaugh testvérre tett” – viccelődött az állatkert igazgatója, John Bergman.

Ha a tavalyi jóslatából indulunk ki, akkor nem szívesen lennénk most a San Francisco híveinek a helyében...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik