A szexis exversenytáncos lett a Sportklub háziasszonya

Vágólapra másolva!
2014.12.04. 13:54
null
A korábbi versenytáncos Molnár Andrea lett a Sportklub háziasszonya
Új szerepben láthatják a rajongók Molnár Andit. Az egykori versenytáncos önálló műsort kapott, „A Sportklub kedvencei Molnár Andival” minden nap bemutatja a legérdekesebb, legfontosabb, vagy éppen legszórakoztatóbb sportos pillanatokat. Andi izgatottan várja az új kihívást.

 

Nem kell nélkülözniük Molnár Andit a Sportklub nézőinek. A Horti angyalai mellett saját műsorral is jelentkezik az egykori élsportoló: Andi a csatorna háziasszonyaként mostantól minden nap látható lesz a képernyőn. A SportKlub kedvencei Molnár Andival című produkció röviden, de látványosan tálalja a sport különleges pillanatait.

„Örömmel fogadtam, amikor felkértek, hogy én legyek a Sportklub háziasszonya. Mostantól többet láthatnak a nézők a képernyőn, és én is többet forgatok a stábbal, aminek nagyon örülök. Szeretem a csapatot, izgatottan tekintek az új kihívás elé. A műsorban megmutatjuk a nap legjobb pillanatait, a legnagyobb gólokat, sikereket – így a nézők egyetlen fontos eseményről sem maradnak le a sport világában, és én is mindig naprakész leszek – mondta Andi.

A SportKlub műsorvezetőjének új feladata miatt át kellett szerveznie a hétköznapjait, azonban ő ezt egyáltalán nem bánja. Andi a rengeteg munkája mellett az ünnepi készülődést sem hanyagolja el.

„Azzal, hogy én lettem a Sportklub háziasszonya, az otthoni teendőimre nem sok idő jut, pedig sütni kimondottan szeretek: idén karácsonykor biztosan készítek valami egészséges finomságot az ünnepi asztalra. Arra is mindig nagyon figyelek, hogy rend legyen otthon, így ha máskor nem, hajnalban összepakolok” – tette hozzá Andi.

A Sportklub kedvencei Molnár Andival, minden nap a csatorna műsorán

A Sportklub kedvencei Molnár Andival című produkció röviden, de látványosan tálalja a sport különleges pillanatait
A Sportklub kedvencei Molnár Andival című produkció röviden, de látványosan tálalja a sport különleges pillanatait

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik