A Spice Girl a szarvánál fogta meg a bikát, a Red Bull-főnökkel randizgat

Vágólapra másolva!
2014.03.31. 19:32
null
A popsztárnak nincs szerencséje a szerelemben, de talán Vettelék főnökében megtalálta az igazit (Fotó: metro.co.uk)
A Spice Girlsből 1998-ban kiváló, és így milliók szívét összetörő Geri Halliwell újra megríkatott pár korosodó férfit, és barátainak elmondta, a Formula–1-es Red Bull Racing-istálló vezetőjével, Christian Hornerrel randizgat.

A nagy szerelemre a metro.co.uk szerkesztői derítettek fényt, akik a korábbi Ginger Spice (igen, mi ilyeneket is tudunk) barátjának szájából hallottak az új kapcsolatról.

„Christiannal már kétezer-öt óta közeli barátok, rengeteget beszélgetnek, régóta mondjuk, hogy összeillenek" – mesélte a Metrónak a már 41 esztendős popsztár egyik barátja, aki szerint Geri fülig szerelmes a nála egy évvel fiatalabb RBR-főnökbe, aki nemrég szakított a közös gyereküket fél éve megszülő barátnőjével.

Meg tudjuk érteni Christian Hornert, Geri Halliwell mindig is dögös volt (Fotók: metro.co.uk)
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!
Meg tudjuk érteni Christian Hornert, Geri Halliwell mindig is dögös volt (Fotók: metro.co.uk) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!

Bár a zenei karrierjét ügyesen egyengette Halliwell kisasszony, a szerelemben sosem volt szerencséje. Az utóbbi években az angol lapok már szinte minden járni tudó énekessel, színésszel és rendezővel összehozták, de a pletykák eddig többnyire hamisnak bizonyultak.

Az F1 mellett nehéz lesz időt szakítani a Spice Girlre (Fotó: Reuters)
Az F1 mellett nehéz lesz időt szakítani a Spice Girlre (Fotó: Reuters)

Bár az angolok most teljesen biztosak benne, hogy igazuk van, hivatalos bejelentés még nem érkezett a nagy összeborulásról.

Egy biztos, mindenki drukkol Gerinek és Chrisitannak, ugyanis ha a popsztár is helyet kapna a versenyeken a boxutcában, lehet, hogy a rendezők csak minden második kanyar után vágnának aLewis Hamiltonnal az év elején megint összebútorozó Nicole Scherzingerműmosolyára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik