A spanyolok szerint Di María a nemi szervét ajánlotta a közönségnek – kép, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.07. 10:16
null
A kérdéses mozdulat... (Fotó: youtube.com)
Ángel Di María mozdulatán csámcsog a spanyol média... Amikor a bajnoki 64. percében átadta a helyét Gareth Bale-nek, a közönség soraiból szép kis füttykoncertet kapott a nyakába.

A közönség ugyanis nem volt elragadtatva az argentin játékos produkciójától. Hogy a levonulás közben mi történt, az persze kérdés. Annyit látni lehetett, hogy Di María, miközben a partvonal felé tartott, a nemi szervéhez nyúlt. Ez a mozdulat a spanyol média szerint üzenet volt az őt pfujoló közönség felé. Hát... A képeket elnézve mi ebben nem lennénk ilyen biztosak.

Az biztos, hogy Di María mostanában nem érzi túl jól magát Madridban, ezért röppentek fel azok a hírek, hogy Monacóba távozna. Carlo Ancelotti vezetőedző azonban nemrég azt mondta, hogy nem hajlandó eladni az argentint.

A meccs után Di María elmondta, hogy miről is volt szó szerinte:

„Nem mutogattam senkinek. Egyszerűen kellemetlen érzésem volt, és futás közben helyreraktam. Ha dühös lettem volna, nem pacsiztam volna le senkivel. Teljesen normálisan jöttem le. Mindig azt várják, hogy csináljak valami hülyeséget. Sose volt gondom a közönséggel. Persze, hallottam, hogy a nép fele tapsolt, a másik fele pedig pfujolt. Ha másvalaki tett volna ilyet, szóba se hozzák. Ha én teszem, akkor egy aljas féreg vagyok..."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik