A PSG-sztár számára nincs szex, míg meg nem nősül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.18. 19:37
null
David Luiz bemerítkezett (Fotó: Instagram)
A PSG brazil védője, David Luiz megfogadta, hogy tartózkodik a szextől, míg meg nem házasodik, miután csapattársa, Maxwell medencéjében megkeresztelték.

 

A baptistáknál egyáltalán nincs gyerekkori megkeresztelés, erre csak akkor kerül sor, ha az egyén saját maga kéri, és nem külső kényszer alapján, vagyis amikor ezt a döntést már önmaga képes meghozni. Ezt a szertartást bemerítkezésnek hívják, erre került sor Maxwell medencéjében.

A 28 éves futballista eddig sem titkolta el keresztény beállítottságát, de most mutatta be a végső elkötelezettségét a hite iránt.

„Ezért ha valaki Krisztusban van, új teremtés az: a régi elmúlt, és íme: új jött létre" – idézte Instagramján a 2 Korintus 5. fejezetének 17-es versét David Luiz (a magyar fordítás forrása a Budai Baptista Gyülekezet honlapjáról származik).

„Milyen csodálatos veled élni, Uram! Köszönöm Neked, hogy ennyire szeretsz, és törődsz velem! Az életem a tiéd, és én a te szolgád vagyok. Ez az, ami mindig is a döntéseim középpontjában áll. Imádom az Istenemet! Amen” – tette hozzá a futballista.

A PSG játékosa a közösségi oldalán azt is bejelentette, hogy az esküvőig nem fekszik le barátnőjével, Sara Madeirával, akivel még tinédzserként jöttek össze.

„Úgy döntöttem, hogy várok” – írta a 47-szeres brazil válogatott hátvéd.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik