A pályán lopták el a gólját ünneplő csatár mezét – videó

Vágólapra másolva!
2012.09.19. 11:49
Címkék
Íme egy újabb kiváló ok a sárga lapos fenyegetés mellett, miért nem éri meg levenni a mezét a gólját ünneplő csatárnak. Törökországban, a Kasimpasa–Gaziantepspor első osztályú bajnoki mérkőzés 93. percében az uruguayi Pablo Cesar Cabral megszerezte a hazaiak harmadik gólját, majd örömében lekapta a mezét és a szurkolók boldog ölelése felé vette az irányt. A baj itt kezdődött.

A szemfüles szurkolók már ekkor próbálták megkaparintani az értékes és szétizzadt szerelést Cabral kezei közül, de a támadó ekkor még megmentette a mezét, majd visszatért a pályára, hogy a társaktól is begyűjtse a gratulációkat. Ekkor kezdődött az igazi baj.

Egy fiatal fiú kémeket megszégyenítő módon az ünneplő kedvencek közelébe férkőzött, majd egy óvatlan pillanatban kikapta a még mindig félmeztelen csatár kezéből a 19-es számú mezt, és olyan sprintbe kezdett, mint aki az életéért menekül. Ekkor egy igazán mókás macska-egér harc kezdődött, a fiú a lelátón tartózkodó társaihoz mentette a megszerzett mezt, mielőtt az őt üldöző biztonságiak utolérték volna. A biztonsági személyzet persze ekkor sem adta fel az üldözést, a lelátóra is a mez után mentek, majd ha nehezen is, de visszaszerezték Cabral felsőjét, így a csatár ismét felöltözhetett, a mérkőzés pedig minden probléma nélkül alkalmas volt a befejezésre.

TOM ÉS JERRY TÖRÖK KIADÁSBAN

A meccset 3–0-ra a hazai pályán játszó Kasimpasa nyerte meg, amely így négy fordulót követően (három győzelemmel és egy vereséggel) a Galatasaray mögött a második helyet foglalja el a török Szuperliga tabelláján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik