A Londonban verekedő Cantonát bilincsben vitte el a rendőrség

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.13. 17:04
null
Cantona elvesztette a fejét (Fotó: Action Images)
A londoni rendőrség (Metropolitan Police) szerdán őrizetbe vette, majd egy figyelmeztetéssel szabadon engedte Eric Cantonát, a Manchester United korábbi labdarúgóját, miután rátámadt egy férfira az angol fővárosban.

 

 

A francia válogatott egykori kiválósága London egy előkelő negyedében, Primrose Hillen délután 1 óra környékén keveredett vitába egy férfival, ami Cantona részéről tettlegességig fajult. A kiérkező rendőrök a helyszínen őrizetbe vették, majd figyelmeztetésben részesítették a 47 éves exfutballistát, aki elismerte a tettét. Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi tesz-e feljelentést. Kórházi ellátásra nem volt szüksége.

Nem ez az első alkalom, hogy Cantonának erőszakos cselekményért kell felelnie Londonban: 1995-ben, a Manchester United játékosaként megrúgott egy szurkolót a Crystal Palace elleni angol bajnoki mérkőzés közben. Első fokon két hét börtönre, jogerősen 120 óra közmunkára ítélték. Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) nem volt elnéző: nyolc hónapra eltiltotta és 10 ezer fontra büntette a gólerős támadót, aki a visszavonulását követően színészként kereste a kenyerét.

Cantona nemrég bevallotta, csak azért csinálta, hogy szórakoztassa a szurkolókat.

Cantona, a Palace-drukker és a hírhedt kungfurúgás (Fotó: Action Images)
Cantona, a Palace-drukker és a hírhedt kungfurúgás (Fotó: Action Images)
A pár hete rendezett Crystal Palace–MU bajnokin (0–2) a vendégdrukkerek Cantona-álarcokkal emlékeztek a híres afférra
(Fotó: Action Images)
A pár hete rendezett Crystal Palace–MU bajnokin (0–2) a vendégdrukkerek Cantona-álarcokkal emlékeztek a híres afférra (Fotó: Action Images)

Úgy tűnik, ez egy balhés csütörtök: korábban a taxijának sofőrjét részegen fenyegető és zaklató Nicklas Bendtner esetéről számoltunk be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik