A leggonoszabb drukkerek a gyerekektől lopnak - toplista

Vágólapra másolva!
2014.05.02. 17:17
A sportszerető emberek őrültek. Legalábbis az Egyesült Államokban, ahol gond nélkül legyalulnak egy mosolygós kislányt is, ha épp arra száll egy labda. A Bleachert Report most összegyűjtötte nekünk a nyolc legdurvább lopásokat.

1. Scott Niedermayer azt hitte, jót tesz, helyette azonban tömegverekedést szított. A nézők közé dobott botot kicsavarták a megcélzott kislány kezéből, majd rommá verték egymást a drukkerek.

2. A démoni asszony áldozata is egy lány volt, a fekete özvegy csak gonoszul kicsavarta szegény gyerek kezéből a baseball-labdát, majd ugrált egy sort, és lelépett, mint aki jól végezte dolgát.

3. A Texas Rangers meccsén sem maradt el a sírás. Ráadásul nem elég, hogy kitépte a bömpölő pici kezéből a labdát, még egy rakat képet is készített, csak hogy még jobban fájjon…

4. A szezon leggonoszabb benyúlása. A másodperc tört része elég, hogy lássuk, egy világ dőlt össze az apró Yankees-szurkolóban. Talán a pszichológussal sikerül majd túljutni ezen.

5. Új szintre léptünk, jöjjön a cipőlopás. A Green Bay Packers korábbi játékosa, Donald Driver egy baseball-meccsen tűnt fel, és pöccintette ki a csukáját egy könnyes szemmel néző fiúnak. Mi lett a vége? Találják ki…

6. Az erősebb nyer. Az arénában sincs ez másképp, a szuvenírért megéri lenyomni bárkit. Még akkor is ha az egy 30 kilós csöppség az áldozat. Nagy győzelem, jár a taps!

7. Ennél durvább már nem lesz. Az Oakland Athletics meccsén már egy pici szemüveg is csattant a padlón.

8. A végére jöjjön a happy end! Kis híján ebből is lopás lett, de szerencsére itt a kislány nyert, és begyűjtötte a hőn áhított relikviát!

SZAVAZÁS

Ki volt a leggonoszabb drukker?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik