A labdaszedővel csempésztek vizeletet a kapus kulacsába, meghúzta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.16. 13:44
null
A kapus pedig meghúzta... (Forrás: whoateallthepies.tv)
Az FC Baden szurkolói a svájci negyedosztály hétvégi fordulójában olyat tettek, amelyre még nem nagyon volt példa a futballpályákon, és minden bizonnyal a legtöbb emberben felháborodást és undort kelt: belevizeltek a vendégcsapat kulacsába.

 

A Baden-drukkerek az FC Muri elleni mérkőzés második félidejében a vendégek kapusa, Reto Felder mögött helyezkedtek el a lelátón. A „leleményes” hazai szurkolók megkérték az egyik labdaszedőt, hogy adja nekik oda Felder kulacsát. A flakont kiürítették, belevizeltek, majd visszaküldették a helyére, a kapufa mellé.

Amikor a gyanútlan Felder kapus legközelebb meghúzta a palackot, a hazai szurkolók „Fertőzött vagy, AIDS-es vagy!” skandálásba kezdtek.

A 34 éves kapuvédő a találkozó után hányingerre panaszkodott. Orvoshoz nem volt hajlandó elmenni, de jogi lépéseket fontolgat. „Mi lesz, ha legközelebb olyat tesznek az italomban, ami kiüt?” – tette fel a költői kérdést Felder.

Az esetet követően az FC Muri edzője, Beat Hubeli felháborodásának adott hangot:

„Minősíthetetlen! Egész életemben fociztam, nagyon sok mindent megtapasztaltam a futballpályákon és azon kívül is, de ez az akció mindenen túltesz.”

Thomi Bräm, a „vétkes csapat” elnöke, aki egyébként belső vizsgálatot kezdeményezett a klubon belül, hasonlóan reagált a történtekre:

„Ha valóban megtörtént, akkor ez a fair play totális meggyalázása.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik