A futballpályákon is hódít a Gangnam Style!

Vágólapra másolva!
2012.10.05. 16:02
Címkék
A koreai popfenomén, PSY által felénekelt és előadott Gangnam Style című megavilágsláger nemcsak az internetet, a rádiókat és a szórakozóhelyeket hódította meg visszafordíthatatlanul, hanem a világ futballpályáit is. Egyre-másra tűnnek fel különböző kontinensek és országok labdarúgói, akik a fénysebességgel köztudatba robbant zenei remekmű videójából ellesett táncmozdulatokkal ünneplik góljukat. Világkörüli utunk során mutatunk egy-egy Gangnam-gólörömöt az Egyesült Államokból, Brazíliából, Japánból és természetesen Európából is.

Valószínűsíthetően az első labdarúgó, akit hivatalosan Gangnam stílusban előadott ünneplésen értek, az olasz SSC Napoli uruguayi csatára, Edinson Cavani volt a szeptemberi, Parma elleni olasz bajnokin értékesített büntetőt követően.

EDINSON CAVANI – GANGNAM STYLE

Pár nappal Cavani és Zuniga közös örömködését követően, a minden létező divathullámot lelkesen meglovagoló, és a nagyvilággal ezt még lelkesebben megosztó Neymar is „megrázta” magát a Santos öltözőjében, a már jól ismert dallamokra.

NEYMAR – GANGNAM STYLE

E hét szerdáján a Vancouver Withecaps (MLS) futballistája, Camilo Sanvezzo örvendeztette meg csapata szurkolóit az alapvonalnál előadott táncmozdulataival, miután megszerezte a Whitecaps harmadik gólját a Chivas elleni – egyébként 4–0-ra megnyert – találkozón.

SANVEZZO – GANGNAM STYLE

Hogy világkörüli utunk teljes legyen, a végére itt egy Gangnam Style-gólöröm a japán labdarúgás legmagasabb osztályából, a J-League-ből is. Az elkövető Szenuma Judzsi, a Simizu S-Pulse labdarúgója volt a Vegalta Szandai ellen 3–1-re megnyert összecsapáson.

SZENUMA – GANGNAM STYLE
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik