A dögös SI-modell miatt vonul vissza a Yankees sztárja?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.18. 21:22
null
<a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Hannah_Jeter')">Hannah Davis miatt vonul vissza Jeter? (Fotók: elbalonrosa.com)<br />A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</a><br />
Derek Jeter, a New York Yankees játékosa korábban bejelentette, a szezon végén visszavonul. Állítólag a baseballsztár kedvese, Hannah Davis miatt döntött a nyugdíjas élet mellett.

Hannah az Amerikai Virgin-szigeteken látta meg a napvilágot, ahol nyolcéves korában teniszezni kezdett, és bekerült a Karib-nemzetek csapatába is, majd a Virgin-szigetek nemzeti röplabda-válogatottjába is.

Davis kisasszony a profi sportolói karrierje lezárása után modellnek állt, és összeakadt a New York Yankees sztárjával, Derek Jeterrel, aki állítólag a Sports Illustrated címlaplánya miatt döntött nemrég a visszavonulás mellett.

Hannah és szerelme az elbalonrosa.com információi szerint már a családalapításon gondolkodnak, a kapcsolatuk azonban továbbra sem mondható tökéletesnek. Sajtóhírek szerint az elmúlt három hónapban háromszor is szakított a sztárpár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik