A DNS-teszt kimutatta: Balotelli a gyerek apja!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.05. 19:55
null
Raffaella és Mario itt még boldog párként pózoltak (Fotó: gazzetta.it)
Mario Balotelli, az AC Milan csatára szerdán Twitter-oldalán jelentette be, a korábban elvégzett apasági vizsgálat pontot tett egy közel egy éve húzódó vita végére: ő Raffaella Fico egyéves kislányának apja.

 

„Végre eljött az igazság pillanata...Pia...én édes gyermekem!!!” – írta az olasz válogatott futballista a közösségi oldalon, üzenetét pedig „édesapád” aláírással zárta.

A modellként és televíziós műsorvezetőként ismertté vált, nápolyi születésű Raffaella 2012 decemberében adott életet első kislányának, Marióval 2012 nyarán szakított egy éven át tartó viharos kapcsolatuk végén.

Mikor a lány bejelentette, hogy terhes, a Manchester City és az Inter korábbi sztárja biztosan állította, nem ő az apa. Az újságok hasábjain zajló vitát Raffaella egy apasági keresettel zárta le, Balotelli a per elkerülése érdekében önként vállalta az DNS-tesztet, amely pozitív eredményt hozott.

Raffaella és a kis Pia - az apa személye csak Mariónak volt kérdéses (Forrás: today.it)
Raffaella és a kis Pia - az apa személye csak Mariónak volt kérdéses (Forrás: today.it)

Balotelli korábban még soha nem találkozott kislányával, akinek immáron százszázalékos bizonyossággal ő az édesapja. Nem vitás, a mai nappal egy új fejezet kezdődött a makacs futballista életében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik