A Cardiff City megosztó tulaja számmisztikával igazolna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.30. 14:01
null
Vincent Tan a Premier League klubjainak különc és legkevésbé népszerű tulajdonosa (Fotó: Metro)
Vincent Tan tulajdonos furcsa és nehezen magyarázható döntéseivel a múltban már több alkalommal is kivívta a walesi Cardiff City szurkolóinak haragját, legújabb lépésével pedig újfent bizonyította, nem feltétlenül a szakmai oldaláról közelít a labdarúgáshoz.

 

A malajziai üzletember a brit Metro napilap értesülései szerint legújabb ötletével egyenesen sokkolta a Cardiff vezetőségét. Állítólag arra kérte őket, hogy a jövőben próbáljanak meg olyan labdarúgókat szerződtetni, akiknek a születési dátumában szerepel a nyolcas szám. Így előnyt élvezhetnek azok a játékosok, aki 1988-ban, augusztusban, vagy bármely hónap 8., 18. illetve 28. napján születtek. Egy 1988. augusztus 8-án született spíler egyenesen főnyeremény lenne, hiszen a nyáron nagy költekezésre készülő Vincent Tan különös jelentőséget tulajdonít a nyolcas számnak.

A babonás tulaj korábban a klub mezét is megváltoztatta kékről pirosra, mert szerinte a kék szín nem hoz szerencsét. Így fordulhat elő, hogy míg a csapat pirosban küzd hazai pályán a győzelemért, a drukkerek a szívükhöz nőtt kékben szurkolnak a lelátón.

A Cardiff szurkolói nem látják szívesen a klub élén Vincent Tant (Fotó: Daily Mail)
A Cardiff szurkolói nem látják szívesen a klub élén Vincent Tant (Fotó: Daily Mail)

De a nemrég menesztett menedzser, Malky Mackay elküldésével kapcsolatban is érdekes elméletek láttak napvilágot. A karácsonyt tüntetéssel töltő dühös szurkolók szerint mindössze azért kellett mennie a skót mesternek, mert Tan egyszerűen féltékeny volt a népszerűségére. Egy biztos, az edzőt egy mezei e-mailben szólította felmondásra, ami nem éppen elegáns húzás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik