A 103 éves Liverpool-rajongó és a 4000 üdvözlőkártya esete

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.08. 19:29
null
Betty Musker október végén tölti be 104. életévét (Forrás: liverpoolecho.co.uk)
A Liverpool egyik legnagyobb fanatikusa, Betty Musker október végén tölti be 104. életévét. Születésnapjára eddig több mint 4000 üdvözlőkártyát kapott a világ minden részéről.

Betty Musker tíz éve hagyta el imádott városát, Liverpoolt, hogy közelebb költözhessen Warringtonban élő családjához. Jelenleg egy idősek ápolására szolgáló otthonban él, ahol természetesen továbbra is töretlenül követi a Mersey-parti vörösök mérkőzéseit.

„Ki nem állhatom a futballt, ő azonban egy vérbeli Liverpool-rajongó – kezdte Lorraine Marshall, az idős hölgy egyik ápolója. – Minden mérkőzést megnéz, még a vb-t is követte. Igazi futball-örülttel van dolgom. Egyébként ő egy rendkívül imádnivaló hölgy, aki valósággal rajong szülővárosáért, Liverpoolért."

A születésnapját október 24-én ünneplő Betty Musker gondozóinak elmondta, idén nem számít sok üdvözlőkártyára, mivel legtöbb barátja már elhunyt. Ezen felbuzdulva Lorraine Marshall az idős hölgy családjával együtt kampányba kezdett a Facebookon, amelynek célja, hogy minél több kártya gyűljön össze. A kezdeményezés olyannyira eredményes, hogy a warringtoni idősek otthonába naponta 200 kártya érkezik a világ minden részéről, és már most több mint 4000 üdvözlőkártyát tudhat magáénak Betty Musker.

Már több mint 4000 üdvözlőkártyát kapott az idős Liverpool-rajongó (Forrás: liverpoolecho.co.uk)
Már több mint 4000 üdvözlőkártyát kapott az idős Liverpool-rajongó (Forrás: liverpoolecho.co.uk)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik