800 forinttal próbálta maradásra bírni kedvencét a kis Giants-drukker

Vágólapra másolva!
2012.06.08. 16:33
null
Brandon Jacobs most aztán magyarázkodhat majd Joe-nak (Fotó: Action Images)
Címkék
Amikor a hatéves Joe megtudta, hogy kedvenc New York Giants-játékosa távozni akar, érezte, lépni kell: összetörte a malacperselyt, és küldte a pénzt.

Megható levelet kapott a napokban Brandon Jacobs, a San Francisco 49ers futója, aki a februári Super Bowl-siker után elhagyta a Giants csapatát, és átköltözött a nyugati partra (éppen a főcsoportdöntőben elintézett riválishoz). Egy hatéves kisfiú, Joe nevében írt az édesanyja:

„Kedves Mr. Jacobs,
hatéves fiam, Joe hatalmas NY Giants-drukker. Az előző szezonban ott lehetett a csapat egyik meccsén, és valósággal szerelmes lett a Giantsbe. Viszont nagyon elszomorodott, amikor megtudta, hogy ön és Mario Manningham is elhagyja a csapatot. Amikor megkérdezte, hogy miért mennek San Franciscóba, én elmondtam neki, hogy azért, mert a Giantsnek most nincs elég pénze, hogy megtartsa önöket. Ezt hallva úgy döntött, hogy tesz egy kísérletet, hátha mégis maradásra tudja önt bírni: írt egy kis levelet, amelyet lent olvashat, és elküldte a malacperselyében lévő pénzét is.
Joseph most tanul írni/olvasni, így az én tolmácsolásomban olvashatja a levelét:

Kedves Brandon Jacobs,
neked a Giantsben kell játszanod, úgyhogy itt van a pénzem.
Szeretettel Joe

Remélem, ez a levél jó egészségben találja. Gratulálunk az előző idényben elért Super Bowl-győzelemhez. A családunknak hiányozni fog jövőre, de a legjobbakat kívánjuk Önnek San Franciscóban.”

A levél persze eljutott a címzetthez, aki annyira meghatódott, hogy a Twitter-oldalán küldött üzentet Joe-nak.

„A kissrác úgy gondolta, a Giantsnek nem volt elég pénze, hogy megtartson, úgyhogy elküldte a saját 3.36 dollárját, hogy visszacsábítson. Ez volt a legszebb dolog, amit életemben kaptam.”

„Szinte sírtam, és még mindig a könnyeimmel küzdök. Azt hiszem, megérdemli, hogy kapjon egy meglepetéslátogatást.”

A szívhez szóló levél (Forrás: nfl.com)
A szívhez szóló levél (Forrás: nfl.com)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik