13 millió forintért rakták rendbe Ronaldinho mosolyát – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.20. 19:32
36 ezer fontért, azaz majd' 13 millió forintért műtötték meg a jellegzetes mosolya miatt oly sokat cikizett Ronaldinho fogait.

Korábban már írtunk a cselkirály fogműtétjéről, és annak okairól, azonban most újabb infók láttak napvilágot a jelenleg az Atlético Mineirót erősítő Ronaldinho fogorvosi beavatkozásáról, sőt, a brazil világbajnok azt is elmesélte, mennyivel jobban érzi magát az operáció óta.

A beavatkozás során ínye korrekcióra szorult, fogaira pedig héjakat helyeztek, utóbbit ki is fehérítették a 36 ezer fontos gázsiért. Korábban már írtunk a cselkirály fogműtétjéről, és annak okairól, azonban most újabb infók láttak napvilágot a jelenleg az Atlético Mineirót erősítő Ronaldinho fogorvosi beavatkozásáról, sőt, a brazil világbajnok azt is elmesélte, mennyivel jobban érzi magát az operáció óta.

A beavatkozás során ínye korrekcióra szorult, fogaira pedig héjakat helyeztek, utóbbit ki is fehérítették a 36 ezer fontos gázsiért.

Az összeget persze ne vegyük készpénznek, inkább csak pletyka, ahogy az is, miszerint azért most került sor a műtétre, mert Ronaldinho korábbi klubjai tiltották, hogy a jelenleg 33 esztendős középpályás változtasson a védjegyévé vált, aszimmetrikus mosolyán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik