Visszautasították a Barca ajánlatát Robinhóért

Vágólapra másolva!
2009.12.21. 08:56
Címkék
A Manchester City képviselői visszautasították a Barcelona ajánlatát Robinhóért, az angol együttes brazil labdarúgójáért. A támadó elmondta, hogy nagyon boldog jelenlegi csapatánál, és öt-tíz évig is maradna Manchesterben.

 

Robinho csak egyszeri alkalommal foglalhatott helyet a Barcelona kispadján (fotó: Action Images)
Robinho csak egyszeri alkalommal foglalhatott helyet a Barcelona kispadján (fotó: Action Images)

A Barcelona ajánlatot tett a Manchester Citynek Robinho megvásárlásáért, de az angol klub visszautasította Joan Laporta klubelnök ajánlatát. A Barcelona képviselői az Abu-Dzabiban zajló klubvilágbajnokság ideje alatt találkoztak a City arab vezetőivel, de nem sikerült megegyezniük egymással.

„A Manchester City nem fogadta el a Robinhóért tett ajánlatunkat. A csapatunk így is nagyon erős, és ha valami váratlan esemény nem történik, nem fogunk senkit sem igazolni a januári átigazolási szezonban" – nyilatkozta a Barcelona elnöke.

A brazil klasszis az ősz nagy részében nem léphetett pályára a hétvégén edzőt váltó angol együttesben, és elmondása szerint esze ágában sincs más csapatba igazolni.

„Nagyon boldog vagyok Manchesterben. Szerintem öt, vagy akár tíz évig is itt maradok. A családom is jól érzi magát, a szurkolók kedvelnek, és én is kedvelem őket" – bizonyította hűségét jelenlegi csapatához Robinho.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik