Videó: felejthetetlen élmény – Messivel focizott a 11 éves fiú

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.07.22. 20:22
Mint arról beszámoltunk, Lionel Messi Antigua és Barbuda Jumby Bay szigetére vitte a családját nyaralni. A Barcelona támadója pihenés közben sem tudott teljesen elszakadni a labdarúgástól, legalábbis egy meglehetősen szerencsés, 11 éves londoni fiú beszámolója szerint.

Több amatőr videó tanúsága szerint a Barcelona ötszörös aranylabdás argentin klasszisa a legnagyobb fiával, Thiagóval és három idegen gyerekkel focizott az óceán partján, felejthetetlen élményt adva ezzel a három kissrácnak.

Egyikük azt is elmesélte, hogyan invitálták meg Messiék a közös focizásra.

„Messi a családjával volt a tengerparton. Én egyedül voltam, és pár méterre tőlük kezdtem el rugdosni a labdámat. Aztán Messi édesapja, Jorge dobta vissza nekem a labdát, és megkérdezte, hogy van-e kedvem velük játszani. Aztán 45 percet fociztam Messivel és a legnagyobb fiával, Thiagóval” – mondta Mackenzie O'Neill az Evening Standardnak.

A 11 éves londoni fiú azt is elárulta, Messi felesége segített neki a tolmácsolásban, a focizás után pedig hajózott is Messiékkel, aki átlagos apukának tűnt, és nagyon örült neki, hogy más gyerekekkel játszhatott a fia.

Lionel Messi (balra) és a szerencsés Mackenzie O'Neill (Fotó: standard.co.uk)
Lionel Messi (balra) és a szerencsés Mackenzie O'Neill (Fotó: standard.co.uk)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik