Videó: az eltiltott C. Ronaldo bombagólt lőtt, a Real kupát nyert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.24. 00:40
null
A Real Madridé lett a trófea (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldo vezetésével a Real Madrid labdarúgócsapata nyerte meg a Santiago Bernabéu-kupát, miután 2–1-re fordított az olasz Fiorentina ellen.



Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője a Kiko Casilla – Hakimi, Nacho, Sergio Ramos, Theo Hernández – Lucas Vázquez, Dani Ceballos, Marcos Llorente, Marco Asensio – Borja Mayoral, Cristiano Ronaldo összeállításban küldte pályára a blancókat.

Kisebb meglepetésre a Fiorentina már a 4. percben megszerezte a vezetést, Jordan Veretout 16 méterről a kapu jobb oldalába küldte a labdát (0–1).

Nem sokáig örülhettek azonban ennek az olaszok – és bosszankodhattak a madridiak –, hiszen a 7. percben Borja Mayoral Cristiano Ronaldo átadása után egy lépésről a hálóba passzolt (1–1).

A 33. percben pedig ismét megvillant Cristiano Ronaldo: a tétmeccseken eltiltását töltő klasszis pazar gólt lőtt (2–1). Ronaldo legközelebb a portugál válogatottban léphet pályára, míg a klubjában csak szeptemberben szerepelhet ismét.

A második félidőben mindkét együttes rengeteget cserélt, a hazaiaknál a vezetőedző fia, a kapus Luca Zidane is lehetőséget kapott, utána pedig olyan sztárok érkeztek a pályára, mint Isco, Casemiro, Toni Kroos, vagy Gareth Bale. Ennek ellenére az eredmény már nem változott, így a Real Madrid története során 27. alkalommal nyerte meg a Bernabéu-kupát.

SANTIAGO BERNABÉU-KUPA
Real Madrid (spanyol)–Fiorentina (olasz) 2–1
(Mayoral 7., C. Ronaldo 33., ill. Veretout 4.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik