Sportgazdaság: a Corvinus és a La Liga partneri megállapodása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.03. 13:02
A világ egyik legjobb labdarúgó-bajnokságát képviselő La Liga együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Corvinus Egyetemmel a magyar sportgazdaság fejlesztése érdekében. A megállapodást az egyetem budapesti campusán jelentették be, ahol mindkét fél képviselői aláírták a keretmegállapodást 2019. május 31-én pénteken.

Az együttműködés keretében a La Liga és a Corvinus közös sportgazdasági kezdeményezéseket fognak tenni különböző területeken, hogy a hallgatók jobban megérthessék a sportgazdaság globális környezetét: elsősorban a menedzsment, marketing, pénzügy, technológia és innovációs témakörök vannak a figyelem középpontjában.

José Moya, a LaLiga Business School vezetője hangsúlyozta: „Nagyszerűnek tartjuk a lehetőséget, hogy a La Liga tapasztalatait megoszthatjuk Magyarországon, európai környezetben. Ez a megállapodás formálisan is megerősíti a La Liga elkötelezettségét a sportszektor hatékonyságának és felelős működtetésének fejlesztése iránt, összhangban a szlogenünkkel: Ez nem futball, ez a La Liga. Ebben mások vagyunk, mint bármely más liga, nemcsak a sport területén, hanem az oktatási elképzeléseinkben is”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik