Spanyolország: visszatér a Mór - Morientes a fia csapatánál!

Vágólapra másolva!
2015.01.15. 21:55
Harmincnyolc évesen visszatér a pályára Fernando Morientes. A háromszoros Bajnokok Ligája-győztes csatár a spanyol Primera Regionalban, a spanyol ligarendszer ötödik szintjén szereplő Deportivo Santa Ana mezét ölti magára.

A 47-szeres spanyol válogatott támadó pályafutása során többek között a Real Madridban, a Monacóban, a Liverpoolban és a Valenciában szerzett hírnevet magának, mígnem 2010 nyarán egy év marseille-i légióskodás után visszavonult – ám nem végelegesen!visszavonult – ám nem végelegesen!

Miközben ugyanis Morientes már a fiatalokat is pallérozta a Real Madrid utánpótlásában, az elmúlt évben újra edzeni kezdett a Santa Anában, ahol a fia is játszik. A klub elnöke a spanyol sajtónak elmondta, fél évet győzködték a Mór becenévre hallgató játékost, hogy visszatérjen és segítsen a csapatnak a feljutásban.

„Szeretnénk, ha minden hazai meccsünkön játszana, így sokkal kényelmesebben érzi magát a klubnál. Remek kondícióban van, és továbbra sem felejtette el a góllövés mesterségét” – nyilatkozta boldogan Rafael González.

Morientes január 25-én léphet pályára először a Recuerdo elleni összecsapáson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik