Spanyolország: „Én nem így ünnepelek...” – Ramos beszólt Piquének

Vágólapra másolva!
2015.09.09. 16:07
Gerard Piqué már-már közellenségnek számít Spanyolországban. A Barcelona spanyol védőjét rendre kifütyülik a nézők a válogatott meccsén a korábbi balhéja miatt, ezen pedig úgy tűnik, a szurkolók mellett a játékostársak is nehezen teszik túl magukat...

A védőt általában a BL-győzelem után tett kijelentése miatt kritizálják a Real Madriddal szimpatizáló spanyol drukkerek. A nem éppen visszafogottságáról ismert Piqué akkor köszönet mondott Kevin Roldánnak, hogy Cristiano Ronaldo emlékezetes szülinapi bulijáról fényképet, videót osztott meg a nyilvánossággal. A védő – és sok szakértő szerint – valami akkor tört meg a fővárosiaknál, így a katalánok bajnokságot – nem mellékesen BL-t és Király Kupát – is nyertek a madridiak előtt.A védőt általában a BL-győzelem után tett kijelentése miatt kritizálják a Real Madriddal szimpatizáló spanyol drukkerek. A nem éppen visszafogottságáról ismert Piqué akkor köszönet mondott Kevin Roldánnak, hogy Cristiano Ronaldo emlékezetes szülinapi bulijáról fényképet, videót osztott meg a nyilvánossággal. A védő – és sok szakértő szerint – valami akkor tört meg a fővárosiaknál, így a katalánok bajnokságot – nem mellékesen BL-t és Király Kupát – is nyertek a madridiak előtt.

„Mindenki követ el hibákat, ám ezekért felelősséget is kell vállalni…” – mondta nemzeti csapata sajtótájékoztatóján Sergio Ramos, a Real Madrid spanyol védője.

Nem szeretném újra boncolgatni ezt a történetet, maradjunk annyiban, hogy én nem így ünnepelek. Inkább az örömre koncentrálok, nem arra, hogy másokat bántsak… Teljesen mindegy, hogy egyetértünk-e a tetteivel, össze kell fognunk a válogatott érdekében!” – tette hozzá Ramos.

Az Eb-selejtezők C-csoportjában Szlovákia előtt egy ponttal vezetnek a spanyolok két fordulóval a selejtezősorozat vége előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik