Spanyolország: bunda volt a Barca B 12–0-s győzelme?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.04. 10:23
Áll a bál Spanyolországban, mert a hírek szerint fogadási csalás áll az FC Barcelona harmadosztályú B-csapatának Eldense elleni 12–0-s győzelmének hátterében.

Mint ismert, a Barca B szombaton ligarekordot jelentő 12–0-s diadalt aratott az Eldense felett, amely ezzel biztosan kiesett a harmadosztályból. A 96 éves klub vezetői a történelmi vereség után bejelentették, felbontják a klubot támogató olasz befektetőcsoporttal kötött szerződést, és átmenetileg megszüntetnek minden sporttevékenységet.a Barca B szombaton ligarekordot jelentő 12–0-s diadalt aratott az Eldense felett, amely ezzel biztosan kiesett a harmadosztályból. A 96 éves klub vezetői a történelmi vereség után bejelentették, felbontják a klubot támogató olasz befektetőcsoporttal kötött szerződést, és átmenetileg megszüntetnek minden sporttevékenységet.

A helyi sajtóban futótűzként terjed a hír, miszerint a találkozó fogadási csalás „áldozata” lett. Az Eldense elöljárói értesítették a rendőrséget a mérkőzés után. Állítólag az olasz cég és négy Eldense-játékos lehet érintett az ügyben.

Cheikh Saad, az Eldense csatára szerint a végeredményt nem közölték az érintettekkel, de arra kérték a lefizetett játékosokat, hogy a szünetben 8–0-ra a Barcelona vezessen. Így is lett…

Hétfőn az Eldense játékosait és szakvezetőit kihallgatta a rendőrség. A klub várhatóan tíz-tizenkét játékostól elköszön – köztük a gyanú szerinti négy bundázótól is.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik