Spanyolország: a Real és az Atlético fellebbez a kizárás ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.14. 20:38
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid és Atlético Madrid is fellebbez a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) döntése ellen, amellyel kizárta a két fővárosi csapatot a következő két átigazolási időszakból.

Mint arról korábban beszámoltunk, a FIFA kizárta a Real Madridot és az Atlético Madridot a következő két átigazolási időszakból, mivel megsértették a 18 éven aluli játékosok átigazolására vonatkozó szabályokat. Így a madridi gárdák hiába vásárolhatnak játékosokat 2016 nyarán és 2017 telén, nem regisztrálhatják őket kereteikbe.Mint arról korábban beszámoltunk, a FIFA kizárta a Real Madridot és az Atlético Madridot a következő két átigazolási időszakból, mivel megsértették a 18 éven aluli játékosok átigazolására vonatkozó szabályokat. Így a madridi gárdák hiába vásárolhatnak játékosokat 2016 nyarán és 2017 telén, nem regisztrálhatják őket kereteikbe.

A Real Madrid hivatalos honlapján jelentetett meg egy közleményt, amelyben ismerteti az ellene felhozott vádakat, és bejelenti, hogy fellebbez a döntés ellen.

„A Real Madrid fellebbez a FIFA döntése ellen, mivel teljesen elfogadhatatlannak tartja azt” – áll a közlemény végén.

A blancók városi riválisa, az Atlético Madrid is hivatalos honlapján ismertette álláspontját, miszerint nem fogadja el a FIFA által kiszabott büntetést.

„Klubunk nem ért egyet a kiszabott szankciókkal, ezért meg fogja vizsgálni az összes dokumentumot, hogy fellebbezhessen a döntés ellen.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik