Sorozatban 12. sikerét aratta a Real

Vágólapra másolva!
2010.04.04. 21:01
null
A Santander játékosai nem tudtak mit kezdeni a madridiak fölényével (Fotó: Reuters)
Címkék
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a Real Madrid Cristiano Ronaldo tizenegyesgóljával, majd Gonzalo Higuaín hajrában szerzett találatával 2–0-ra nyert Santanderben a Racing ellen.

A remek formában lévő Real Madrid már a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést, és Granero szabadrúgása után már a második percben vezetést szerezhettek volna, ám Fabio Coltorti nagy bravúrral menteni tudott.

Az első negyedóra végéhez érkezve a hazaiak előtt is adódtak lehetőségek, ám Canales lövése kerülte el a vendégek kapuját, majd Tchite fejelt léc fölé.

A 23. percben büntetőhöz jutott a Real, Ronaldót vágták fel a 16-oson belül, majd a sértett magabiztosan a jobb alsó sarokba lőtt (0–1).

 C. RONALDO BÜNTETŐJE
 

Alig két perccel később Pedro Munitis szabadrúgása után Colsa próbálkozását hárította Casillas. Ezt követően azonban visszavettek a csapatok, és helyzet nélkül csordogált a találkozó a második félidő végéhez közelítve.

A 76. percben aztán végleg eldőlt a találkozó, Guti nagyszerű indításával lépett ki teljesen egyedül a leshatárról kilépő Gonzalo Higuaín, aki a 16-oson belülre érve Coltori mellett a kapuba helyezett (0–2).

HIGUAÍN GÓLJA


Tíz perccel a rendes játékidő vége előtt még Guti növelhette volna tovább „királyiak” előnyét, 17 méteres bombája azonban a lécen csattant, és bár az utolsó percekben akár fölényesebbé is válhatott volna a madridi győzelem, a három pontot így sem veszélyeztette semmi, így a Real visszavette első helyét a tabellán.

 

xml_url=http://tudositas.nso.hu/tablebox.php?t=lab,ll,2009/,,f&xml|
nso_dms_cikkbe
nso_dms_cikkbe
mceBlockPasteEnd
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik