Sevilla: Sampaoli mint argentin kapitány? Reagált a klub

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.12. 15:26
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla vezetősége hivatalos közleményben reagált az elmúlt napok pletykáira.

Az 57 esztendős vezetőedzővel kapcsolatban napvilágot láttak hírek, melyek szerint az argentin szövetség a kedden menesztett Edgardo Bauza helyére már kinézte a Sevilla trénerét, s a szövetség hamarosan személyesen találkozik a szakemberrel, hogy meggyőzze, vállalja el a válogatott szövetségi kapitányi tisztét.

Igen ám, de a Sevillánál nem örülnek a pletykáknak, aggodalmuknak pedig hangot is adtak.

„A klub a helyi és a nemzetközi sajtó híreire – melyek azt taglalják, hogy az Argentin Labdarúgó-szövetség Jorge Sampaolinak a Sevillával kötött, 2018. június 30-ig szóló szerződését figyelmen kívül hagyva tárgyalna a napokban a szakemberrel – reagálva egy levelet küldött az argentin szövetségnek. A Sevilla FC tiszteletlennek tartja az argentin szövetség viselkedését, és bármilyen, a szakember szerződésének felbontására buzdító személyes találkozó vagy kapcsolatfelvétel esetén nem hezitál jogi útra terelni az ügyet” – olvasható az andalúziaiak által kiadott közleményben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik