Cristiano Ronaldo: A lehető legjobbkor jön az el clásico

Vágólapra másolva!
2010.11.25. 16:32
null
Cristiano Ronaldo reméli, hogy Barcelonában is örülhet majd (Fotó: Action Images)
Címkék
A Real Madrid labdarúgója, Cristiano Ronaldo spanyol újságíróknak adott nyilatkozatában a közelgő el clásicóról beszélt, véleménye szerint csapata jelenlegi formáját tekintve nincs jobb alkalom, hogy a Barca ellen játsszanak.

„Remek formában vagyunk, a lehető legjobbkor játszhatunk a Barcelona ellen a clásicón. Csapatunk elég érett, így nem tudok elképzelni jobb napot, hogy pályára lépjünk a Camp Nouban” – idézi Cristiano Ronaldót a Marca sportnapilap.

Az előző szezonban a Barcelona mindkét alkalommal győzni tudott a Real Madrid ellen, így Ronaldóéknak van miért törleszteniük.

„Ez a Madrid teljesen más, mint az előző évadban. Még nem vesztettünk mérkőzést sem a bajnokságban, sem a Bajnokok Ligájában. Nagyon izgalmas mérkőzés lesz, de a jó sorozatunkat figyelembe véve szerintem győzni fogunk.”

„Tisztában vagyunk vele, hogy nem lesz könnyű meccs, mert a Barcelona fantasztikus csapat, jó játékosokkal és kiváló edzővel – vélekedett Ronaldo. – Nem egy-egy játékosra kell figyelnünk a Barcelonából, hanem az egész csapatra.”

A portugál klasszis a Real Madrid tréneréről, José Mourinhóról is elismerően nyilatkozott. „Mourinho a világ jelenlegi legjobb edzője. Mindig győzni akar, és az eddig nyert trófeái önmagukért beszélnek. Minden országban, ahol dolgozott, megnyerte a bajnokságot vagy a BL-t, ezért minden játékos álma, hogy vele dolgozhasson” – szólt a Real 7-ese honfitársáról.

A Real Madrid november 29-én 21 órakor lép pályára a Barcelona ellen az el clásicón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik