Real: váratlan húzás, Casillas megy, a Barca exkapusa jön?

Vágólapra másolva!
2015.04.10. 12:21
Meglepő hírrel állt elő az angol és spanyol sportsajtó: állítólag a Real Madrid labdarúgócsapata hajlandó a nyáron megválni Iker Casillastól, így Keylor Navas lehet az első számú kapuvédő, a kispadra pedig Víctor Valdés érkezhet.

Iker Casillas helyzete napról napra bonyolultabb. A Real ikonja visszakerült a kezdőcsapatba Carlo Ancelotti irányítása alatt, mégsem igazán találja a helyét, a madridi drukkerek pedig rendre füttykoncerttel „díjazzák” a Santiago Bernabéu Stadionban a korábbi kedvencet.Iker Casillas helyzete napról napra bonyolultabb. A Real ikonja visszakerült a kezdőcsapatba Carlo Ancelotti irányítása alatt, mégsem igazán találja a helyét, a madridi drukkerek pedig rendre füttykoncerttel „díjazzák” a Santiago Bernabéu Stadionban a korábbi kedvencet.

Nem meglepő hát, hogy az átigazolási hírekre szakosodott spanyol és angol lapok most lecsaptak, és megszellőztettek egy érdekes opciót.

A spanyol fővárosból származó hírek szerint Iker Casillas Raúl példáját követve a visszavonulása előtt elhagyja imádott klubját, a Real Madridot, és kipróbálja magát egy másik topligában.

A blancók nem is marasztalják a kapust, helyére, a kezdőcsapatba Keylor Navas kerülhet, az egyetlen kérdés pedig így csupán az: ki ül a kispadra?

Egyes források szerint a Real Madrid szívesen látná a Manchester Unitednél nem sok szerephez jutó Víctor Valdést, akinek az érkezése különösen pikáns lenne, hiszen a spanyol kapus az ősi rivális Barcelonánál nevelkedett, és majd’ húsz esztendőt töltött a katalánoknál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik