Real: ügynöke szerint 1000 százalék, nem távozik a támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.24. 11:10
Karim Benzema, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid támadójának ügynöke szerint „ezer százalék”, hogy az Arsenal nem veszi meg a franciát.

Mint beszámoltunk róla, angliai sajtóhírek szerint az Arsenal 48 millió fontot (67.5 millió eurót) fizetne a Real Madridnak Benzemáért. A Talksport Rodney Marhs korábbi válogatott futballistára hivatkozva azt írta, a spanyol gigász elfogadta az „ágyúsok" ajánlatát.az Arsenal 48 millió fontot (67.5 millió eurót) fizetne a Real Madridnak Benzemáért. A Talksport Rodney Marhs korábbi válogatott futballistára hivatkozva azt írta, a spanyol gigász elfogadta az „ágyúsok" ajánlatát.

Ezt az információt cáfolta Karim Djaziri, a francia támadó ügynöke, aki szerint játékosának esze ágában sincs elhagynia a Santiago Bernabéut.

„Karim nagyon boldog a Real Madridnál, és az átigazolási időszak végén is Real Madrid-játékos lesz – idézi a Sky Sports Djazirit. – Ezer százalék, hogy marad, nem tervez eligazolni sehova.”

A pletykáknak azonban ezzel nincs vége, a La Gazzetta dello Sport azt írta mai számában, hogy Benzema ma délután orvosi vizsgálaton esik át, és még az esti, Liverpool elleni találkozó előtt bemutatják… A francia csatár sérülése miatt kihagyta a Sporting Gijón elleni, 0–0-val végződő találkozót vasárnap.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik