Real: Ronaldónak csak egy problémája van – Xavi

Vágólapra másolva!
2016.09.07. 12:21
A Barcelona korábbi csapatkapitánya, Xavi szerint egyértelmű, hogy ki a világ legjobbja: szerinte Lionel Messi addig ül a trónon, ameddig csak akar.

Szokták mondani, ahány ember, annyi vélemény. Nemcsak az utóbbi időben osztotta meg a szurkolókat, hogy Lionel Messi vagy Cristiano Rolando-e a jobb labdarúgó. Mi is beszámoltunk róla? sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy az EA Sports a FIFA 17-ben jobb értéket adott a Real Madrid portugál csillagának, mint a Barcelona klasszisának. hogy az EA Sports a FIFA 17-ben jobb értéket adott a Real Madrid portugál csillagának, mint a Barcelona klasszisának.

Xavi, a Barca korábbi csapatkapitánya a Cadena SER-nek elmondta, hogy szerinte melyikük a jobb.

„Ronaldo korának egyik legnagyobb játékosa. A probléma csak az, hogy van valaki, aki még nála is jobb. Ronaldo rendkívüli, de összehasonlítva Messivel, számomra, és azok számára, akik szeretik a labdarúgást, nem lehet egy lapon említeni őket. Messi addig lesz a világ legjobbja, ameddig csak akar. Mindenki számára ő a világ legkiválóbb futballistája, persze kivéve a Real-szurkolókat" – mondta Xavi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik