Real: prostituáltakkal próbálták összehozni az átigazolást?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.17. 16:39
Újabb botrány látszik kibontakozni a futballvilágban, amelyhez természetesen megint köze van a Football Leaksnek. Most egy menedzsercég miatt robbant ki a balhé…

A legújabb futballbotrány központjában a Doyen Sports elnevezésű menedzsercég szerepel, mely több fiatal, európai tehetség játékjogára csapott le érdekes körülmények közt.A legújabb futballbotrány központjában a Doyen Sports elnevezésű menedzsercég szerepel, mely több fiatal, európai tehetség játékjogára csapott le érdekes körülmények közt.

A cég olyannyira nem játszott a szabálykönyvek szerint, hogy 2015 májusában a FIFA el is tiltotta örökre a Doyen Sportsot bármiféle játékjoggal való kereskedéstől.

A Football Leaks a Mediapart segítségével rántotta le a leplet a furcsa ügyletekről. Az egyikben a Real Madrid is érintett.

Állítólag ugyanis a kiszivárgott SMS-beszélgetések során a Doyen Sports egyik embere arról számolt be társának, hogy a Real Madrid vezetőségét, köztük Florentino Pérez elnököt egy bordélyházba vitte többször is, így próbálta meggyőzni őket, hogy megvegyék a francia U-válogatott tehetséget, Geoffrey Kondogbiát.

A játékos az AS Monacóhoz került végül, pontosan annyiért, amennyit szerettek volna érte kapni: 20 millió eurót.

A Real Madridnál mindenesetre azóta is tagadják, hogy prostituáltak közt tárgyaltak volna az átigazolásról, ám most a Football Leaks konkrét képekkel bizonyítja állítását. A képek a Whatsapp-beszélgetésekről itt megtekinthetőek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik