Real: „Özil folyton éjszakázott, és a nőket hajkurászta”

Vágólapra másolva!
2013.09.09. 17:35
null
A német válogatott Mesut Özil gyakran alig aludt az átmulatott esték miatt (Fotó: Action Images)
A spanyol ABC szerint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke a jövő heti igazgatói ülésen beszámol az együttes rekordbevétellel záruló idényéről, valamint beszél Mesut Özil és Gonzalo Higuaín távozásáról is.

 

A nyilvánosságot kizáró értekezletet szeptember 18-án és 19-én rendezik meg.

A forrás tudni véli, hogy Mesut Özillel kapcsolatban kettős volt a királyi gárda problémája. Egyrészt a 2010-ben José Mourinhóval egyszerre az együtteshez érkező német középpályás nem egészen 22 évesen jámbor emberként, muszlim vallását előtérbe helyezve érkezett meg az együtteshez. Feltárult előtte a nagyvilág, egy olyan hely, ami számára eddig ismeretlen volt, és felnőtté válása során a nők hajhászásának a rabjává vált, és az éjszakai élet aktív szereplője lett – ezt egy csapattársa erősítette meg –, ami igencsak az alvás rovására ment. Ez a Real Madridnál kimerítette a nem profi játékos leírását.

Az sem segített a felek közötti további együttműködésben, hogy nem tudtak megállapodni a hosszabbításban. Özil szerződése 2015-ig élt a spanyoloknál, de a királyi gárda kész volt 2018-ig kiterjeszteni ezt az időtartamot, a játékos pedig az új szerződés értelmében évente 6.5 millió eurót kereshetett volna. Ügynöke, egyben édesapja, Mustafa dühös arckifejezéssel távozott a tárgyalásról, ő ugyanis évi nettó 8.5 millió eurós összeget akart.

A játékos profi viselkedésének hiánya, valamint az ügynöke hozzáállása miatt a Real Madrid augusztus 31-én elfogadta az Arsenal mintegy 50 millió eurós ajánlatát. Pérez szerint a klub belefáradt Mustafa ténykedésébe, aki váltig hajtogatta, hogy fia a világ legjobb előkészítője, ugyanakkor nem törődött a játékos magánéletbeli tevékenységeivel – vélekedik a forrás.

Az ABC szerint Higuaín esetében is egyértelmű volt a helyzet. A játékos új szerződést írt alá, amelynek értelmében évi 1.8 millió eurós keresetét 3.5 millióra emelte, de apja, Jorge nem sokkal később ellátogatott a Bernabéuba, hogy nettó 5 millió eurós igényének hangot adjon.

A támadót szóba hozták angol csapatokkal, de végül a Real Madrid nem kapott megfelelő ajánlatot érte, és végül a Napolinak adta el, 40 millió euróért cserébe, miután a forrás szerint spanyol együttes beleunt a játékos és apja állandó elégedetlenkedéseibe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik