Real: Mourinho júniusban megy, 10 milliós végkielégítéssel - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.02.20. 14:53
null
Mourinho (balra) és Ancelotti cseréje nem először téma a nemzetközi sportsajtóban (Fotó: Reuters)
A spanyol COPE rádió információi szerint egy hónappal ezelőtt megállapodás született Florentino Pérez és José Mourinho között, amelynek értelmében a spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának portugál szakvezetője nem tölti ki szerződését, és június végén távozik a klubtól. A felek 10 millió eurós végkielégítésben állapodtak meg egymással.

 

A cikkben ugyan 2015-ig szóló szerződésről írnak, ám a 2010 nyarán Madridba érkező portugál eredetileg 2014-ig kötelezte el magát a „királyiakhoz", akikkel egyszer már hosszabbított is azóta, méghozzá 2016-ig.

A francia Le Parisien már azt is tudni véli, hogy ki váltja a portugált. A PSG-t irányító Carlo Ancelottinak ugyanis információk szerint szóbeli megállapodása van Pérezzel, legalábbis kölcsönösen biztosították egymást arról, hogy a következő szezontól együttműködnek.

Ancelotti Madridba történő érkezése nem új, már hetek óta beszédtéma. Amint arról beszámoltunk, az olasz erre a kérdésre korábban annyit válaszolt: „Nincs futballedző a világon, aki nemet mondana a Real Madridnak."

Korábbi sajtóhírek arról is szóltak: Mourinho nem marad sokáig állás, a PSG meg szakmai irányító nélkül, a portugál tréner és a francia klub kölcsönösen vonzza egymást, így nem elképzelhetetlen az Ancelottival történő szimpla helycsere sem.

A madridi As sportnapilap internetes kiadása már meg is szavaztatja olvasóit arról, hogy ki üljön a Real kispadjára. A három opció közül az egyik Ancelotti, a másik Michael Laudrup, a harmadik Rafael Benítez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik