R. B. 2020.02.13 10:08 Frissítve: 2020.02.13 10:22

Real Madrid: Zidane karambolozott, szelfit kért a vétlen sofőr – fotó

Zinédine Zidane, a spanyol élvonalbeli Real Madrid vezetőedzője nekiment egy másik gépjárműnek autójával múlt szombaton, ám szerencséjére a vétlen sofőr kedélyesen reagált a balesetre.

Ignacio Fernández és Zinédine Zidane (Fotó: La Voz de Galicia)

 

A francia szakember szombaton Valdebebasba tartott a Real Madrid edzésére, amikor egy körforgalomban hátulról nekiment az előtte hirtelen fékező autónak.

A La Voz de Galicia beszámolója szerint Zidane rögvest kipattant autójából, hogy egyeztessen a másik sofőrrel, Ignacio Fernándezzel.

„Jobb lett volna más körülmények között megismerkedni, de így sem rossz” – mondta Ignacio Fernández Zidane-nak, amikor tudatosult benne, ki törte össze a kocsiját, majd egy szelfit kért a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes trénertől, hogy ismerősei elhiggyék, kivel karambolozott.

Fernández felajánlotta Zidane-nak, ha gondolja, lezárhatják az egész ügyet azzal, hogy autót cserélnek, ám az egykori kiváló labdarúgó jót nevetve nemet mondott erre az ötletre. Zidane ugyanis több mint hatvanezer eurós (húszmillió forintos) Audijával ütközött – igaz, Ignacio Fernández is Audival volt.

Zidane egyik képviselője még aznap telefonon egyeztetett a vétlen sofőrrel, majd hétfőn rendezték a biztosításhoz szükséges papírokat. Fernández elmondása szerint Zidane roppant hálás volt, hogy nem tartotta fel autogramok, mezek vagy meccsjegyek reményében, mert különben elkésett volna a tréningről.

JAVI G. R. on Twitter

Zidane acaba de tener una colisión(solo chapa) camino a Valdebebas 

2020.08.11 13:37:32

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. A portugál passzkirály már a katalánoké, Messi cimborájához el kell adni a Coutinho, Rakitic, Dembélé, Rafinha sort.

2020.08.05 12:49:08

Spanyol labdarúgás T. D.

A visszavonuló kapusklasszisnak többek között Gianluigi Buffon és Oliver Kahn is üzent.

2020.08.02 22:06:38

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. A királyi klubban ketyeg az egyik legkegyetlenebb óra, a biológiai, a kiszemeltek zöme francia.

2020.07.21 19:38:24

Spanyol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Nem én vagyok a legjobb edző, és nem én vagyok a legjobb taktikus. De vannak más jó tulajdonságaim. Szenvedélyes és motivált vagyok, ez a kettő sokkal többet ér.”

2020.07.19 16:34:08

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Iksszel búcsúzott a La Liga új bajnoka, Benzema nem lett gólkirály, a Leganésnek két ziccere volt a végén.