Real Madrid: „Vegyünk nagy játékosokat? Mind nálunk van!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.28. 11:14
Florentino Pérez, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Real Madrid elnöke elmondta: a nyáron nem igazolnak egyetlen sztárjátékost sem, mivel nincsen rá szükségük. A klubvezető hozzátette: Iker Casillas marad a klubnál.

„Szerződtessünk egy topjátékost? Mind nálunk van – mondta az As-nek Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke. – Csak a jelenlegi keretben gondolkodunk, amely a legjobb. Nem tudom, mi fog történni a nyáron, augusztus 31-ig nyitva van a piac, de semmi sem sürgős nekünk."Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke. – Csak a jelenlegi keretben gondolkodunk, amely a legjobb. Nem tudom, mi fog történni a nyáron, augusztus 31-ig nyitva van a piac, de semmi sem sürgős nekünk."

A Real Madriddal több nagy játékost is hírbe hoztak az utóbbi hónapokban, többek között Neymart, Luis Suárezt és Paul Pogbát.

„Nem tudom, mennyiért szerződtették, de készek lettünk volna nagy árat fizetni érte – utalt a Barcelonát választó Neymarra a Real Madrid klubvezetője. – Túl sok jó játékos egy csapatnál épp annyira rossz, mint a túl kevés. A legutóbbi idényben például gondot okozott, hogy Gonzalo Higuaín és Karim Benzema is itt volt. Nehéz, ha két ilyen jó futballista van a csapatban egyazon posztra."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik