Real Madrid: ügynöke szerint kiutálták Gareth Bale-t

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2020.09.24. 16:48
null
Gareth Bale nem mindig volt mosolygós kedvében Madridban (Fotó: AFP)
Jonathan Barnett, Gareth Bale ügynöke úgy véli, játékosával olyan dolgokat művelt a Real Madrid, amelyet nem érdemelt meg. Mint arról beszámoltunk, a Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur egy évre kölcsönvette Zinédine Zidane együttesétől a walesi középpályást az új idényre.

 

Sem Gareth Bale, sem ügynöke, Jonathan Barnett nincs jó véleménnyel a 31 éves játékos Madridban töltött időszakáról. Utóbbi, a Daily Telegraphnak adott interjújában beszélt a tapasztalatairól.

„Bale-lel csúnya dolgokat művelt a Real Madrid, pedig nem érdemelte meg” – mondta Barnett. Hozzátette: szerencse, hogy nem vették el játékosának kedvét a futballtól. Hangsúlyozta, hogy tisztességtelen módszerekkel szórakoztak a walesivel, pedig ő sokkal többet érdemelt volna tőlük.

„Bale a Real Madridért olyan sok jót és eredményeset tett, hogy megcsókolhatnák a lába nyomát a spanyol fővárosban” – emelte ki az ügynök, aki azt is elmondta, Bale Real Madrid-karrierje véget ért, kizártnak tartja, hogy visszatérjen a klubba.

„A Tottenham mellett más klubok is bejelentkeztek érte, meglátjuk, milyen útra lépünk, ha az egy év kölcsönszerződése érvényét veszíti” – jelentette ki határozottan Barnett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik