Real Madrid: úgy érzik, itt az ideje kínai játékost venni

Vágólapra másolva!
2015.07.22. 13:56
Kínai tehetséget készül szerződtetni a Real Madrid: a kiszemelt labdarúgó Lin Liang-ming. A Real a napokban két felkészülési mérkőzés kedvéért Kínába érkezik, vezetői e látogatást használják ki a vásárlási szándék hivatalos bejelentésére – írja az AS spanyol sportlap.

A 19 éves középpályás – akit korosztálya legnagyobb kínai tehetségének tekintenek – öt évre ír alá a madridiaknak, de a következő szezont még nem tölti az első csapatnál: vagy a Castillához irányítják Zinedine Zidane keze alá, vagy marad kölcsönjátékosként jelenlegi csapatában, a Kuangcsou R&F kötelékében.

A nyilvánvalóan a marketingszempontokat sem figyelmen kívül hagyó, a Real és a sportág kínai népszerűségére egyaránt építő ügylet keretében a madridiak 300 000 eurót fizetnek a kantoni klubnak. Lint vitte volna a Kuangcsou Evergrande és a Santung Luneng is, jóval többet is fizettek volna érte, de a játékos szemében egyik ajánlat sem versenghetett a Realéval – tudta meg az AS.

A madridiak jelenleg Ausztráliában tartózkodnak, szombaton érkeznek Kantonba, ahol július 27-én megmérkőznek az Interrel, majd átruccannak Sanghajba, ahol a Milan lesz az ellenfelük.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik