Real: tudják, melyik csapat „köpte be” őket a FIFA-nál?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.20. 18:43
Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid labdarúgócsapatánál nem nyugodtak bele abba, hogy anonim bejelentés alapján büntette meg a klubot a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA), így kinyomozták, melyik csapattól jött a tipp.

Mint arról beszámoltunk,a FIFA kizárta a következő két átigazolási időszakból (2016 nyara és 2017 tele) a Real Madridot és az Atlético Madridot,mivel a két spanyol klub megszegte a 18 éven aluli játékosok klubváltására vonatkozó szabályokat. a FIFA kizárta a következő két átigazolási időszakból (2016 nyara és 2017 tele) a Real Madridot és az Atlético Madridot,mivel a két spanyol klub megszegte a 18 éven aluli játékosok klubváltására vonatkozó szabályokat.

A királyiak nem nyugodtak bele a büntetésbe, fellebbeznek, sőt, sajtóhírek szerint nyomozást indítottak, hogy kiderítsék, honnan érkezett a füles a FIFA-hoz.

A katalán Sport állítása szerint a blancók már rá is jöttek, melyik csapat kérte a szövetségtől a madridiak utáni nyomozást: a Bayern München a „bűnös”.

Közvetlen bizonyítékuk a madridiaknak állítólag nincs, de a Sport állítja, „a vezetőség biztosan tudja, a bajorok jelentették a madridi szabályszegést a FIFA-nál.”

Nem mintha ez bármit is változtatni a büntetésen…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik