nemzetisport.hu 2020.01.17 09:33 Frissítve: 2020.01.17 10:08

Milan: szexuális erőszakkal vádolta a védőt a modell, hazudott, börtönbe mehet

A Milan labdarúgócsapatának védőjét, Theo Hernándezt szexuális erőszakkal vádolta meg még 2017-ben egy spanyol-orosz modell, azonban a spanyol hatóságok kiderítették, hogy a nő hazudott, és letartóztatták.

 

A több televíziós valóságshow-ból ismertséget szerző spanyol-orosz modell, Luisa Kremleva 2017 nyarán azzal vádolta meg a Milan védőjét, hogy Marbellán – ahol a nyaralását töltötte a játékos – szexuálisan bántalmazta őt.

A hölgy azt állította, Theo Hernándezzel barátok, és együtt megittak néhány italt. Ezután a Real Madrid korábbi játékosa azt javasolta, hogy menjenek ki a klub előtti parkolóba, mert néhány kulcsot vissza kell vinnie a kocsijába. Mindketten beszálltak a francia Porschéjába, ahol szexuális tevékenységbe kezdtek, de a fiatal nő kérte a játékost, hogy fejezzék be, de elmondása szerint ennek nem tett eleget a futballista. Ezt követően – a vallomás szerint – dulakodni kezdtek, ami percekig tartott. Hernández folytatta a zaklatást, majd ezt követően kidobta a lányt a kocsiból, aki térddel a betonnak esett.

A spanyol hatóságok azonban a nyomozás során kiderítették, hogy hazudott a vallomásában a 24 éves hölgy. A biztonsági kamera felvételei is ellentmondottak Kremlava szavainak, illetve nőgyógyászati vizsgálat után kiderült, hogy volt szexuális kapcsolat a felek között – ahogy ezt Hernández nem is tagadta –, azonban erőszakra és drogra utaló jelet nem találtak, így az összes vádat visszafordították a hölgyre, akit hamis vád miatt őrizetbe vettek, és börtönbüntetést kérnek rá.

A szóban forgó hölgy Instagram-oldala:

 

Feliz semana a todos!

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
 

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.


 

 

Instagram post by LK

2020.03.29 14:24:18

Spanyol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Már 15 évesen a felnőttekkel edzett, Arteta és Iniesta is amondó, a legnagyobb tehetség volt köztük.

2020.03.21 10:41:11

Spanyol labdarúgás HUBER TAMÁS

Negyvenéves lett a brazilok klasszisa, aki pályafutása során mindent megnyert, amit csak egy labdarúgó nyerhet.

2020.03.18 20:04:01

Spanyol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

A szlovén városkából induló kapusnak jólesik a dicséret, de egy BL-győzelemért minden egyéni elismerését odaadná. Portré.

2020.03.08 16:50:38

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Nagyon nem ment Sevillában a győzelmi kényszerben lévő madridiaknak, a Barcelona nagy örömére.

2020.03.07 18:09:19

Spanyol labdarúgás H. D.

Quique Setién csapata sokáig szenvedett, de egy tizenegyesből szerzett góllal nyert.