Real Madrid: szerdán bemutatják Benítezt - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.29. 13:09
Sajtóhírek szerint a spanyol élvonalban (La Liga) második helyen végző Real Madrid szerdán bemutatja a labdarúgócsapat új vezetőedzőjét, Rafa Benítezt.

Mint ismert, Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke hétfőn menesztette Carlo Ancelottit, a királyi gárda olasz vezetőedzőjét. A spanyol sajtó az elmúlt néhány napban kész tényként kezelte, hogy a 2014-ben Bajnokok Ligáját nyerő szakember utódja Rafa Benítez lesz. Ezt alátámasztja, hogy a spanyol tréner csütörtökön bejelentette, távozik az olasz Napoli kispadjáról.

A Marca információi szerint a Real Madrid jövő szerdára sajtótájékoztatót hívott össze, amelyen az új vezetőedző bemutatkozik. A királyi gárdával kapcsolatban rendre jól értesült lap azt írja, Pérez szerdán Rafa Benítezt mutatja be a sajtónak, de elképzelhető, hogy a klub már hétfőn vagy kedden bejelenti a szakember érkezését.

Úgy tudni, Benítez és a Real Madrid között megszületett az egyezség, már csak Florentino Pérez beleegyezése kell a kinevezés „szentesítéséhez”, ám az elnök előbb még elbeszélget a Liverpoollal 2005-ben BL-t nyerő szakemberrel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik