Real: rózsaszín helyett szürke - az első képek az új mezről!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.16. 15:30
Ennyit a rózsaszínről. Úgy tűnik, a Real Madrid labdarúgócsapata egy szezont követően megszabadul a szurkolókból vegyes érzelmeket kiváltó magenta színtől, és a következő szezonra már egy sokkal visszafogottabb összeállítást terveztetett.

A tervek már 2014 decemberében napvilágot láttak a Real Madrid új mezéről, most azonban már a kész terméket is megcsodálhatják a madridi fanatikusok.A tervek már 2014 decemberében napvilágot láttak a Real Madrid új mezéről, most azonban már a kész terméket is megcsodálhatják a madridi fanatikusok.

Ha a „mezszivárogtatásra” szakosodó footyheadlines.com szemfüles szerkesztői által talált képek valósak, a tervekkel nem nyúltak nagyon mellé majd’ fél évvel ezelőtt. A rózsaszín valóban eltűnik a trikókról, helyette pedig jön a „szürkület”.

Itt az új Real-mez? (Fotó: footyheadlines.com)
Itt az új Real-mez? (Fotó: footyheadlines.com)

Külön érdekesség, hogy a mezekre állítólag a szezon első felében felkerül a klubvilágbajnoki címért járó felvarró, amelyet az év végéig hordhatnak Cristiano Ronaldóék.

Rózsa helyett szürke? (Fotó: footyheadlines.com)
Rózsa helyett szürke? (Fotó: footyheadlines.com)

Nem először „szürkülne be” egyébként a Real, a 2005–2006-os idényben már használták ezt a színt a többek között Raúllal, Zidane-nal és Ronaldóval felálló blancók.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik