Real: Raúl „álomcsapatában” Messi a támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.02. 11:17
null
Messi a legjobb, aki ellen Raúl valaha pályára lépett (Fotó: Reuters)
Raúl, a Real Madrid labdarúgócsapatának legendája elmondta, Lionel Messi a legjobb támadó, aki ellen valaha játszott pályafutása alatt.

 

„Egészen szerencsés helyzetben vagyok, hiszen olyan játékosokkal futballoztam egy csapatban, mint Zinedine Zidane, Ronaldo, Luís Figo vagy épp Cristiano Ronaldo. Mégis Lionel Messit kell kiemelnem, ő teljesen más…” – mondta a New York Cosmost erősítő Raúl az Egyesült Államokban egy sajtótájékoztatón.

Messit mindig élmény nézni a pályán, minden, amit csinál, olyan egyszerűnek tűnik. Még a leglehetetlenebb helyzeteket is játszi könnyedséggel oldja meg, mintha csak az utcán passzolgatna a barátaival. Ő a legjobb támadó, aki ellen pályára léptem.”

„A legjobb kapus Oliver Kahn. A Real Madriddal rengeteg hatalmas csatát vívtunk a Bayern München ellen, Kahn mindig főszereplő volt. ”

A legjobb védő Paolo Maldini. Egyszerre volt erős és elegáns, a futballtörténelem egyik legjobb középhátvédje, egy igazi ikon. Emlékszem milyen rettentő nehéz volt ellene játszani.”

„Korai éveimből a legjobb támadók közé még Roberto Baggiót és Ryan Giggst sorolnám” – állította össze szóban az ötszemélyes „álomcsapatát” a spanyol csatárklasszis.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik