Real Madrid: Ramos a nyári távozást fontolgatja

Vágólapra másolva!
2019.05.24. 15:51
null
Sergio Ramos 14 év után lehet, hogy elhagyja a Real Madridot (Fotó: AFP)
A Marca értesülései szerint Sergio Ramos komolyan fontolóra vette annak lehetőségét, hogy távozik a Real Madrid labdarúgócsapatából a nyár folyamán.

 

Egyelőre nem lehet tudni, mi lesz Sergio Ramos sorsa az előttünk álló átigazolási időszakban; a spanyol középhátvéd elvágyódik azok után, hogy felejthető idényen van túl a Real Madriddal – számolt be a Marca.

A Manchester United és a Paris Saint-German is érdeklődött korábban a 33 éves középhátvéd iránt, a válasz azonban mindig elutasító volt. Most viszont változhat a helyzet, mivel Ramos és a klub között elhidegült a viszony az Ajax elleni BL-kiesést követően.

A Santiago Bernabéuban biztosra veszik, hogy nagy változásokra lesz szükség az elkövetkező hónapokban, így még az is megtörténhet, hogy elengedik csapatkapitányukat, amennyiben menni kíván, bár ezt sem Ramos, sem Florentino Pérez elnök nem erősítette meg eddig.

Sergio Ramos 2005 óta a Real Madrid játékosa, összesen 606 mérkőzésen lépett pályára a „királyi gárda” színeiben, ezeken 84 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik