Real Madrid: Pérez elmondta, hogy áll a Morata-ügylet az MU-val

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.29. 12:40
Florentino Pérez, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid elnöke reagált az Álvaro Morata távozásával kapcsolatos pletykákra.

Az elmúlt napokban rengeteg hír látott napvilágot, miszerint Álvaro Morata nagyon közel áll ahhoz, hogy a Manchester Unitedhez szerződjön, a spanyol támadóról a „vörös ördögök” már meg is állapodtak a Real Madriddal – a brit lapok azt írták, a 24 éves Moratáért 70 millió eurót fizet az angol klub a blancóknak.70 millió eurót fizet az angol klub a blancóknak.

Florentino Pérez ezekre a híresztelésekre reagált.

„Úgy vélem, nem tárgyalunk a Manchesterrel. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincsenek körülöttünk emberek, akik ugyanígy tennének – célzott Pérez Morata ügynökére, aki állítólag már találkozott az MU képviselőivel. – Olvastam, hogy megállapodtunk a vételárról, nem is tudom, hány millió euróról volt szó. Ez az egész nem igaz.”

A 21-szeres spanyol válogatott támadó a 2016–2017-es szezonban 43 mérkőzésen összesen 20-szor volt eredményes, emellett hat gólpasszt osztott ki. Értékét a transfermarkt.de piaci portál 40 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik